Despre Salonul Bel Ami - Galați

Bel Ami creează cadrul pentru evenimentul perfect. Perfect înseamnă complet. De aceea, venim în sprijinul tău cu o serie de servicii și facilități pentru a regiza experiența festivă impecabilă.

Nou: Magazin rochii de mireasa si ceremonii

Am deschis magazinul Bel Ami - Wedding Dresses in Galati, oferind clientilor o selectie de rochii de mireasa si ceremonii atent alese dintre cele mai noi modele ale renumitei case M. Marquise.

Atelierul de creatie M. Marquise are deja un prestigiu castigat la nivel national cat si international. Clientii Restaurantului Bel Ami beneficiaza de reduceri in magazinul Bel Ami Wedding Dresses.
Galerie rochii de mireasa si ceremonii

Servicii muzicale

Bel Ami îți oferă nu doar spațiul, ci și coloana sonoră a evenimentului special pe care vrei să îl organizezi. DJ-ul nostru lucrează cu și din pasiune. Experiența îl recomandă, noi suntem bucuroși să îl avem în echipă și să ți-l aducem aproape.

Impecabilitatea serviciilor muzicale este susținută de sistemul audio ultramodern de înaintă fidelitate.

Doza de selfie - by Bel`Ami

Şi râsul poate deveni o amintire! Vă punem la dispoziţie o cabină foto vintage de ultimă generaţie, cu cele mai tari accesorii! Preţuri promoţionale! Tel.: 0761.561.515

Servicii foto-video

Pentru că vrei să imortalizezi, îți recomandăm serviciile foto-video în care avem cea mai mare încredere. Bel Ami este beneficiarul unui parteneriat de excepție.

Simțul artistic, tactul tehnic, inspirația, creativitatea și, mai presus de orice, experiența, sunt atuurile profesioniștilor pe care Bel Ami ți-i recomandă cu toată căldura.

Servicii aranjamente florale

Estetica experienței tale festive nu poate fi completă fără acea infuzie de delicatețe și clasă pe care o oferă aranjamentul floral inspirat. Bel Ami se bucură de un parteneriat cu totul special: îți punem la dispoziție creativitatea unui artist floral de excepție.

Servicii cazare

Știm că vrei să îi ai alături pe cei mai dragi dintre cei mai dragi! Cu Bel Ami îți aduci aproape invitații din alt oraș, de peste hotare. La cerere, oferim servicii de cazare în regim hotelier, prin generozitatea partenerilor noștri din industria ospitalității locale.

Apelează cu încredere: cu partenerii Bel Ami, oaspeții tăi se vor simți ca acasă!

Facilități

Bel Ami este o lume festivă completă. Salonul este spațios, inteligent compartimentat, dotat cu facilități ultramoderne și decorat pentru a obține acea rețetă a confortului și rafinamentului de care ai nevoie pentru a transforma evenimentul într-o amintire plăcută.

Compartimentare

Parterul este locul pe unde se face accesul către salon. Aici se regăsesc un hol spațios și toaletele.

La etaj se află salonul ca atare. Are o suprafață de 250 mp, dintre care 105 mp sunt rezervați ringului de dans.

Restul spațiului este împărțit în zona celor ce prestează serviciile muzicale, bar și bucătărie. Capacitatea este de 150 de locuri.

Climatizare

Atmosfera este optimizată de sistemul de climatizare și de cel de ventilare. Facilitățile livrează confortul termic și prospețimea de care ai nevoie pentru evenimentul festiv impecabil.

Decorațiuni, aranjamente, detalii

Gândim pentru tine rafinamentul în eticheta stilului clasic. Suntem atenți la detalii și îți punem la dispoziție un cadru pe care îl vei iubi atât pentru estetica de ansamblu, cât și pentru ireproșabilitatea finisajelor.

Robustețea mobilierului și a ornamentelor din lemn masiv este flatată de suplețea scărilor de marmură și a superbelor balustrade din fier forjat. Candelabrele din bronz aduse din Italia completează, pentru simetrie, opulența decorațiunilor și a mobilierului.

Tușa clasică este accentuată de stucul venețian și de pictura de pe peretele din hol.

Salonul este amenajat cu piese din materiale de calitate: broderii luxuriante cu conținut de mătase sau in, piese delicate din argint și ceramică, vaze somptuoase din sticlă și marmură.

Date contact servicii conexe

Bel Ami vine în sprijinul tău cu o serie de servicii și facilități pentru a regiza experiența festivă impecabilă.

...

Wedding Dresses

Rochii de mireasa

Rochii de mireasa Galați
facebook page
[email protected]
Telefon: 0743.557.813
...

Giuliano Coman

Fotograf

Giuliano Coman
Galați
giuliano.coman
Telefon: 0724.197.330
Foto nunti Galati

Suvenir - foto

Doza de selfie

Fotografie
Galați
Telefon: 0761.561.515
DJ nunta Galați

DJ

sunet și lumini

Deejay
Galați
Telefon: 0757.752.408
Cazare nunta Galați

Marian Tuchel

Cazare - oferte de cazare

Cazare - Marian Tuchel
Galați
Telefon: 0742.856.849

Rezervari

Completati formularul (toate campurile sunt obligatorii)

Restaurantul dispune de o capacitate maxima de 150 persoane.

Contacts