Opinii restaurant Bel Ami Galați

DJ-ul super disponibil

Initial ne gandisem sa venim cu o formatie. Desi stabilisem un angajament, cu aceasta, ne-a lasat balta. A trebuit sa apelam la DJ-ul recomandat de Bel Ami. Distractia a fost maxima, lumea a dansat toata noaptea. O nota maxima o dam bucatariei. Am primit foarte multe laude. Vom recomanda mai departe, cum si noua ne-a fost recomandat.

Tanase Radu

Excelentă bucătărie

Dupa indelungi cautari am gasit restaurantul care sa-mi ofere un meniu pe masura asteptarilor.

Sandra Margineanu

Nunta Bel Ami

Desi poate suna doar un cliseu, nunta noastra (Mai 2014) a fost cu adevarat una de vis. Poate ca unul dintre cele mai importante roluri l-a jucat alegerea restaurantului, care ne-a depasit asteptarile. Mancarea a fost de exceptie, DJ-ul a reusit sa faca o atmosfera formidabila, restaurantul a aratat impecabil si cu adevarat deosebit. Personalul ne-a tratat cu foarte multa atentie si ne-am simtit cu adevarat respectati. Recomandam din toata inima tuturor celor care doresc sa organizeze un eveniment special in viata lor, restaurantul "Bel Ami".

Leonard Gabu

Nunta 6 Iunie 2015

Opinie: Totul a fost peste asteptarile noastre, aranjamentul localului minunat(foarte elegant)!!!!!, bucataria excelenta , service-ul ireprosabil, o nota maxima ii dam si managementului ("chiar stiu sa isi vanda marfa sunt foarte deschisi"),          DJ localului a fost pe masura evenimentului, va recomandam si formatia Melodik. Multumim Bel'Ami !!!!

Familia Neagu

Opinie Salon Bel Ami Galati, 12 Septembrie 2015

Am facut nunta la acest local pe data de 12.09.2015. Totul a fost cu mult peste asteptarile noastre, am fost sfatuiti la orice pas si impas, oameni care stiu ce fac si nu o fac doar pentru bani ci o fac mai mult pentru clienti, am simtit pe pielea noastra. Mancarea excelenta, sefa de sala exceptionala. Recomandam cu incredere acest local superb.

Familia Groza

Scrie o opinie

vot

Contacts