Despre Salonul de Festivități Bel Ami - Galați

Viziune

Bel Ami a luat naștere în 2007. Am pus la punct un concept de rafinament care are ca scop să reînvie bunul gust al stilului clasic atemporal. Un concept pe care vrem să îl popularizăm. Pe care vrem să îl aducem în viața ta. Prin care poți redescoperi frumusețea și deliciile unei companii plăcute, într-un cadru select.

Avem convingerea că în lumina rafinamentului, totul se reinventează. Îți oferim ocazia să îți redescoperi rudele, prietenii, partenerii de afaceri. Să te redescoperi pe tine într-o ipostază de care îți vei aduce mereu aminte cu plăcere.

Misiune

De la aranjamentele florale și plating-urile inedite până la amenajările și decorațiunile interioare, sistemele de iluminat și mobilier, totul este dirijat cu un singur scop. Regizăm pentru tine, împreună cu tine, nunta de vis. Aniversarea perfectă. Botezul ca la carte. Evenimentul business sau social impecabil.

Creăm pentru tine o oază de rafinament în care să te simți bine. În care tu și invitații tăi veți trăi experiența unui moment de bucurii estetice, gastronomice și sociale fără precedent.

Valori

Profesionalism

Cultivăm cordialitatea și încurajăm clienții să vină cu deschidere spre noi. Însă nu facem din aceasta un pretext pentru lipsa de profesionalism. Dimpotrivă, avem convingerea că prietenii noștri merită, întâi de toate, respect. Îți respectăm părerea și îți dăm cele mai bune sfaturi și indicații.

Calitate

Calitate în cele mai mici detalii și în ansamblu. Calitate în farfurie, calitate în servire, facilități și dotări ultramoderne. Toate combinate într-un pachet de deosebit rafinament și funcționalitate impecabilă. Îți poți da seama de la prima vedere: Salonul Bel Ami ține standardul ridicat pe piața evenimentelor din Galați.

Promptitudine

Răspundem solicitărilor tale cu promptitudine. Organizarea evenimentelor poate fi deosebit de solicitantă pentru tine. Nu vrem să îți îngreunăm agenda, vrem să te ajutăm! De aceea îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie și onorăm orice promisiune la timp!

Rafinament

Nu în cele din urmă, rafinamentul: este valoarea noastră centrală care ne conturează viziunea și ne dirijează misiunea. Te vei convinge. De la prima vedere a salonului. Explorează galeria foto și vezi cum am gândit pentru tine cadrul perfect al unui eveniment memorabil!

Rezervari

Completati formularul (toate campurile sunt obligatorii)

Restaurantul dispune de o capacitate maxima de 150 persoane.

Contacts