Magazin rochii de mireasa si ceremonii Bel Ami - Galați

Magazin rochii de mireasa si ceremonii - Galați

De-a lungul celor 10 ani de experiență, am avut plăcerea de a organiza evenimentul mult visat pentru zeci de mirese. Am stat împreună să punem la punct fiecare detaliu ce aducea eleganță și rafinament unei petreceri de neuitat, apoi am privit cu bucurie zâmbetele de fericire ale noii familii.

De aceea, știm cât de mult contează alegerea perfectă a rochiei de mireasă. Toate privirile ațintite asupra ta, emoția primului dans, momentele unice petrecute alături de cei dragi. Cu toate aceste lucruri în gând, am creat Bel Ami Wedding Dresses, un loc în care sărbătorim feminitatea, frumusețea și iubirea.

Colaborarea cu brand-ul M Marquise aduce în bridal boutique-ul nostru rochii de mireasă care se remarcă prin texturi fine și prețioase, detalii spectaculoase și rafinate, oferind siluete variate. Fie ca îți dorești amplitudinea regală a unei rochii de prințesă sau senzualitatea discretă a unei rochii de sirenă, vei ști că rochia de mireasă este "the one" în momentul în care o vei proba și te vei privi în oglindă.

Alături de rochiile de mireasă atent selecționate, Bel Ami Wedding Dresses îți oferă accesorii pentru mirese și rochii de seară rafinate și elegante, din ultimele colecții M Marquise.

Ne dorim să punem în evidență femeia puternică, sofisticată și grațioasă, căreia alegerea potrivită a unei rochii de mireasă sau de seară nu face decât să îi pună în evidență frumusețea naturală.

Te invităm în magazinul nostru din Galați, de pe strada Brăilei nr. 86, pentru a-ți transforma visul în realitate (în ziua magică a nunții).
Galerie rochii de mireasa si ceremonii

...

Wedding Dresses

Rochii de mireasa

Rochii de mireasa Galați
facebook page
[email protected]
Telefon: 0743.557.813

Rezervari

Completati formularul (toate campurile sunt obligatorii)

Restaurantul dispune de o capacitate maxima de 150 persoane.

Contacts